2 Bateri USB Bateri Bateri boleh dicas semula Bateri

2 Bateri USB Bateri Bateri boleh dicas semula Bateri

Dibina atas dasar pek bateri 2 sel MJ-6092 untuk MJ-900, adalah MJ-6112 yang baru direka dan direka, serasi dengan lampu pusingan pusingan Magicshine, disyorkan untuk MJ-900 dan MJ-900B. 6112 boleh dicas semula melalui USB dan mampu untuk menggerakkan peranti mudah alih anda. Palam bulat tradisional ...

Chat Now

Maklumat produk

Dibina atas dasar pek bateri 2 sel MJ-6092 untuk MJ-900, adalah MJ-6112 yang baru direka dan direka, serasi dengan lampu pusingan pusingan Magicshine, disyorkan untuk MJ-900 dan MJ-900B.

5.jpg

6112 boleh dicas semula melalui USB dan mampu untuk menggerakkan peranti mudah alih anda. Pengecas plag bulat tradisional juga akan berfungsi pada versi bateri ini dan kabel kuasa kini boleh dilepas dan digantikan dengan penutup port silikon yang disertakan untuk apabila anda hanya mahu menggunakan bateri sebagai bank kuasa mudah alih.

4.jpg

Bersama dengan port masuk dan keluar USB adalah lampu penunjuk bateri LED hijau, masing-masing mewakili 30% daripada jumlah kapasiti dengan 10% terakhir pada satu lampu berkelip. Meliputi pelabuhan adalah penutup silikon yang dilampirkan menyediakan meterai kalis air ke dalam logam.

3.jpg

Seperti dahulu, pek bateri telah dibina dalam cip pengurusan untuk membolehkan kuasa merangkumi semua sel dan untuk meningkatkan panjang umur max. Ini juga menyediakan perlindungan lebihan, pelepasan dan perlindungan lebih panas. Aksesori lalai untuk pek bateri ialah tali nilon yang disertakan.Hot Tags: 2 bateri usb bateri boleh dicas semula usb, dari Amerika Syarikat, kedai, murah, diskaun, terbaik, tahan lama, berkualiti, harga rendah
Barangan yang berkaitan

Siasatan