MJ-902 Cree boleh dicas semula Cree LED Light Bike Light Kit

MJ-902 Cree boleh dicas semula Cree LED Light Bike Light Kit

2000 lampu hadapan lumen dengan lampu keselamatan LED merah amaran belakang. MJ-902 adalah set combo lampu basikal premium yang cukup terang dan mahal untuk majoriti pelumba di luar sana. Dilengkapi dengan kawalan jauh tanpa wayar dan bateri 5.2Ah Li-ion, yang menyediakan penggunaan selama 3 jam.

Chat Now

Maklumat produk

MJ-902 sangat padat dan menawarkan lampu belakang berwayar, kelayakan jalannya kebanyakannya diberikan. Walaupun berat sistem tidak sepenuhnya rendah, perumahan cahaya cukup kecil untuk menjadi bar Snickers yang bersenang-senang. Ini menyediakan sekurang-kurangnya dua kelebihan. Untuk satu, saiz padat tidak menghalang anda daripada memasang aksesori lain ke baras anda seperti lalat bar GPS. Kedua, saiznya menjadikan cahaya cahaya sememangnya ringan yang menghalangnya daripada berjabat atau menjerit. Gaya gunung untuk cahaya ini menggunakan tali mudah dengan dua kedudukan untuk kesesuaian dan ketegangan yang ditambah. Satu tab ibu jari hilang yang akan membuat penyingkiran dan pemasangan lebih mudah. Di luar itu, pangkalan cahaya itu sangat empuk dan sistemnya tetap diletakkan. Sekali lagi, hampir tiada pergerakan cahaya.


MagicShine telah memberikan pengendara pilihan untuk menjalankan lampu dengan sendirinya atau dengan lampu belakang disambungkan melalui kabel / splitter "Y". Ini menghubungkan adalah firma, mungkin juga sedikit terlalu kukuh tetapi saya mengesyaki hujung kabel akan memecah masuk dengan beberapa kegunaan. Operasi lampu dapat dicapai dengan dua cara, yang keduanya sangat intuitif. Anda boleh merakam setiap tetapan depan atau belakang cahaya melalui butang yang terletak di atas setiap cahaya masing-masing atau anda boleh menggunakan suis jarak jauh mudah yang boleh diikat ke mana-mana permukaan seperti tiub. Apabila menjalankan lampu dengan sendirinya, jarak jauh kelihatan tidak berguna. Sekiranya anda juga menjalankan lampu belakang, atau jika anda telah meletakkan cahaya di lokasi yang lebih sukar untuk dicapai di atas topi keledar anda - alat kawalan jauh sangat mudah. Pek bateri agak padat yang terdiri daripada 4 18650 bateri kelihatan seperti keseimbangan yang baik runtime dan saiz konservatif. Pengecasan dicapai dengan pengecas AC tradisional termasuk dalam kes kulit kerang lembut anda.


Kandungan Kotak

Lampu hadapan

Lampu belakang

Kawalan jauh tanpa wayar

Cincin 'o' cincin

Pek bateri 7.4V 5.2AH

Pengecas

Tali nilon

Kad jaminan

Y kabel atau Y adpater

Manual pengguna bahasa Inggeris


Berat badan

2.12 oz

Dimensi

2.76 x 1.97 x 1.97 in

Sumber cahaya

Ultra terang merah LED

Fluks bercahaya

10 Lumens

Bahan Shell

Aloi aluminium dan plastik dalam penamat oksida

Tukar

Suis klik sebelah

Mod kerja

Tinggi / Rendah / Flash

Bateri

Bateri boleh dicas semula 250mAh

Penunjuk kuasa

N / A

Runtime

5 jam pada kecerahan 100%

Kalis air

IPX4

Saiz

L52 x W28 x H36mm

Am2 (001). Jpg

Am3 (001). Jpg

Am4 (001). Jpg

Am5.jpg

Hot Tags: MJ-902 Cree boleh dicas semula Cree LED cahaya ringan lampu kit, dari Amerika Syarikat, kedai, murah, diskaun, terbaik, tahan lama, berkualiti, harga rendah
Barangan yang berkaitan

Siasatan