Eagle M2 MTB Night Menunggang lampu, Lighting Systems dengan 2400 Lumen lampu

Eagle M2 MTB Night Menunggang lampu, Lighting Systems dengan 2400 Lumen lampu

The Eagle M2 LED lampu untuk basikal menawarkan 2400 lumen keluaran sebenar, yang dihasilkan oleh 6xCREE LED XP-G2.
Setang dipasang kawalan jauh dengan mudah beralih LED antara tempat dan banjir pola rasuk.
Penuh kecerahan kombo rasuk ada untuk apabila anda memerlukannya ..

Chat Now

Maklumat produk

The Eagle M2 LED lampu untuk basikal memegang 6 * LED CREE XP-G2 memberikan output lumen sebenar 2400! The Eagle reka bentuk mata yang menggunakan lampu sisi oren untuk meningkatkan penglihatan sisi. Eagle M2 mempunyai talon teguh seperti gunung yang pernah melekat pada basikal anda boleh dibiarkan, mudah untuk mengecas semula. Tiga pilihan output, LED bahagian memberikan rasuk spot, LED yang lebih rendah memberikan penyebaran besar rasuk dan jika anda memilih untuk menyalakan semua enam bersama-sama anda mempunyai output yang sempurna untuk memenuhi hampir setiap jenis rider.


MAGICSHINE telah retak masalah corak rasuk dengan ini membawa lampu untuk basikal, kami telah menyedari bahawa semua perlu serba boleh apabila anda menunggang. peluang untuk menggunakan tempat yang di jalan raya dan kemudian rasuk yang luas apabila anda berada di luar jalan, kadang-kadang anda perlu kedua-duanya. Well cahaya ini mempunyai segala-galanya. LED bahagian memberikan rasuk tempat yang bagus di mana orang-orang yang lebih rendah merebak rasuk yang jauh dan luas, anda boleh memilih antara sama ada atau mempunyai mereka semua selama swap rasuk utama antara mereka semua menggunakan butang alat kawalan jauh tanpa wayar.


Seperti biasa lampu MAGICSHINE adalah agak mudah untuk digunakan. Sebaik sahaja anda telah segerakkan jauh dan unit kepala anda di luar, ia adalah mudah untuk dilakukan dan arahan dimasukkan. Bermain-main dengan corak rasuk, bertukar-tukar sekitar intensiti dan rasuk merebak sehingga anda berpuas hati dan anda jauh, menukar pilihan anda tidak boleh lebih mudah atau lebih selamat dengan butang jauh. Anda akan tertanya-tanya apa yang anda lakukan tanpa cahaya ini.


MAGICSHINE Eagle M2 dilengkapi dengan 5.2Ah 7.4V standard bateri, memberikan kira-kira 2.4 jam masa berjalan di kuasa penuh. Penyambung telah ditingkatkan. kuasa bateri ditunjukkan pada bahagian yang terang LED di atas sebuah daripada 5 bar cahaya dan anda mempunyai kuasa penuh ke bawah kepada satu, apabila anda perlu untuk memukul ke bawah pelbagai keluaran dan tergesa-gesa rumah.

< p="">

Berikut adalah di mana siri MAGICSHINE Eagle datang ke dalam itu sendiri, tidak lagi bergantung kepada 'o' sistem cincin untuk pemasangan lampu basikal Eagle M2 gunung sesuai untuk basikal anda dalam beberapa minit menggunakan kekunci allen yang disediakan dan kemudian tetap meletakkan sehingga anda membuat keputusan yang anda perlu mengeluarkannya .. Apabila anda mahu mengeluarkan cahaya dari basikal anda untuk memastikan ia selamat dari lebih yang tidak bertanggungjawab dalam masyarakat kita, anda hanya hanya Buka klip yang kepala ringan dan jauh anda pergi. Mudah, cepat dan sangat pandai.


Bikeradar Prioriti Ulasan

The Eagle M2 adalah satu unit baru dari pakar lampu MAGICSHINE. Ia menggunakan susunan LED dua berturut-turut dengan tiga banjir yang lebih rendah dan tiga tempat atas. serba boleh yang sangat baik, liputan dan nilai, hebat lampu nilai MTB. Dengan output maksimum 2400 lumen, Eagle M2 adalah cahaya serius terang apabila anda memerlukannya untuk menjadi, sebaran / pendek cahaya jangkauan luas untuk mendaki atau yang sempit penyebaran / cahaya jangkauan panjang untuk fireroad letupan. Unit kepala menanggalkan mudah daripada stabil, bar pengapit separa kekal dan kes bateri keras mempunyai tali getah kembar untuk keselamatan ditambah dengan tali Velcro untuk menyimpan kemas kabel. kebolehpercayaan MAGICSHINE sentiasa baik juga. Berat: 173g (Unit) + 301g (bateri) = 474g

   1.jpg

MAGICSHINE Eagle M2 mempunyai enam LED ultra-terang, dengan tiga di atas mengunjurkan rasuk spot, dan tiga di bahagian bawah banjir yang luas. Terdapat tiga mod cahaya - anda boleh menjalankan kesemua enam LED bersama-sama atau pilih antara kedua-dua baris secara berasingan. Melaraskan kecerahan, dan mod, boleh dilakukan pada lampu itu sendiri atau melalui jauh yang. The Eagle M2 mewujudkan kolam yang baik cahaya menutup di sekitar roda, yang besar untuk menunggang teknikal, ini harus dalam senarai keinginan anda.


Box kandungan

MAGICSHINE Eagle M2 lampu

kawalan jauh tanpa wayar

Setang gunung

Battery pack 7.4V 4.4Ah

Pengecas

Tiga tali

kekunci Allen untuk pemasangan

kad Waranti

Pengguna Manuaul, termasuk synch jauh modulBerat

33 oz

Ukuran

7.87 x 6.3 x 3.15 dalam

< strong=""> sumber cahaya

6xCREE XP-G2

fluks bercahaya

2400LM

bahan Shell

aloi aluminium dan plastik

Tukar

dua klik bahagian suis & amp; kawalan jauh tanpa wayar

mod Bekerja

100% -75% -50% -20% -10% < p="">

Bateri

< td="">

bateri 4400mAh Li-ion

penunjuk kuasa

< p=""> 5-LED / 5-Mod Penunjuk

Masa Jalan

2 jam pada 100% kecerahan
jam 16 pada kuasa yang rendah

kalis air

IPX5

Saiz < strong="">

L63xW54x43mm


 AM2 (001) .jpg

 AM3 (001) .jpg

 AM4 (001) .jpg

 am5 (001) .jpg

am6 (001) .jpg


Hot Tags: eagle M2 MTB malam menunggang lampu, sistem pencahayaan dengan 2400 lumen lampu, dari Amerika Syarikat, kedai, murah, diskaun, terbaik, tahan lama, berkualiti, harga yang rendah
Barangan yang berkaitan

Siasatan