Eagle 600 paling Popular USB Mengecas Bike LED lampu, jalan Berbasikal Lampu

Eagle 600 paling Popular USB Mengecas Bike LED lampu, jalan Berbasikal Lampu

boleh dicas semula USB dan ringan, Eagle 600 menghasilkan 600 lumen keluaran sebenar daripada LED dwifungsinya.
Top LED untuk membuang distane dan bawah LED hampir dalam banjir cahaya. paparan LED untuk intensiti dan baki kuasa bateri.

Chat Now

Maklumat produk

Eagle 600 adalah cahaya basikal OLED pertama dari MAGICSHINE. Pembungkusan banyak ciri-ciri baru, segala-galanya tentang Eagle 600 membawa mercu MAGICSHINE kualiti, nilai, a, basikal jalan tertentu, cahaya teguh aluminium gemuk dengan kekuatan rasuk yang sangat baik, yang membawa caj USB, mudah untuk menggunakan pendakap pelepasan cepat dan lebih baik daripada purata penglihatan sampingan.


dua tingkap sebelah oren memberi lebih sampingan pada penglihatan daripada banyak lampu jalan raya yang lain dan pendakap gunung hendal berpusing supaya anda boleh memilih untuk titik rasuk kepada satu pihak yang lain. Fungsi rasuk penuh dan rendah melalui dua Cree LED mentol dan terbina dalam bateri (a lithium-ion tunggal 18650 sel) dikenakan dengan kelebihan USB, sama ada melalui komputer atau palam sesalur USB plumbum.


Eagle 600 adalah cahaya pertama yang menawarkan rasuk tinggi dan dicelup rasuk daripada LED Cree berasingan. Ia biasa pendekatan MAGICSHINE terhadap inovasi dan ada suis mod di atas yang boleh ditetapkan ke mod berkelip jika diperlukan. Rasuk sendiri menawarkan spread yang besar, banyak jarak tetapi kuasa tidak bermakna tanpa kawalan dan corak rasuk ini ditakrifkan dengan baik tetapi dengan peralihan lembut di sekitar tepi.

Semua warna selain hitam telah dihentikan.

  2.jpg

Road.cc Pedal Powered Diulas-teguh basikal jalan cahaya tertentu dengan kekuatan rasuk yang hebat dan lebih baik daripada penglihatan sebelah purata


  3.jpg The MAGICSHINE Eagle 600 yang teguh, basikal jalan tertentu, aluminium-bertubuh membawa cahaya untuk kitaran dengan kekuatan rasuk yang sangat baik, yang membawa caj USB, mudah untuk menggunakan cepat kurungan pelepasan dan lebih baik daripada penglihatan sebelah purata .


  3.jpg MAGICSHINE adalah pakar dalam lampu untuk berbasikal dan menyelam. Yang mungkin membayangkan bahawa Eagle 600 lampu untuk Bike lebih baik air terkedap daripada beberapa pesaing-pesaingnya. Ia tidak hujan dalam tempoh ujian supaya kita meninggalkan ia dalam semangkuk air untuk mengetahui. Ia bersinar pada rasuk penuh untuk 100 minit dan dicaj semula tanpa sebarang isu.

  3.jpg USB plug port caj adalah nyata lebih baik sesuai daripada purata dan ada tetingkap paparan masa dinyalakan di atas cahaya untuk memberitahu anda kira-kira berapa banyak caj boleh didapati dalam kedua-dua peratusan dan masa. Setakat ini ia telah tepat dalam beberapa minit. Butang fungsi rasuk duduk di belakang tetingkap paparan dan adalah sangat mudah untuk digunakan dengan tangan yang bersarung getah.


  3.jpg Ini adalah cahaya yang direka untuk jalan dan bukannya off pengguna jalan raya. Dua tingkap sebelah oren memberi lebih sampingan pada penglihatan daripada banyak lampu jalan raya yang lain dan pendakap setang gunung berpusing supaya anda boleh memilih untuk menunjukkan rasuk kepada satu pihak yang lain. Fungsi rasuk penuh dan rendah melalui dua Cree LED mentol dan terbina dalam bateri (a lithium-ion 18650 sel tunggal) dikenakan dengan kelebihan USB, sama ada melalui komputer atau mendahului USB plug kuasa. Tidak ada pengecas utama termasuk tetapi mereka hanya kos quid beberapa. Caj penuh daripada kosong mengambil masa lebih kurang lima jam, tetapi anda boleh menambah nilai pada bila-bila.


  3.jpg The '600' dalam nama ini merujuk kepada diukur 600 lumen cahaya yang lebih terang dari yang paling lampu USB-dikenakan dan dengan spread rasuk sangat walaupun yang sempurna untuk lorong negara menunggang.

untuk jalan menyalakan rasuk rendah adalah baik. Ia berkesan bertindak seperti lampu dicelup, dan anda akan mendapat kira-kira enam jam berjalan masa pada itu. Jualan omongan menyebut flash menetapkan terlalu tetapi tidak ada mod denyar pada sampel kami. Kami mendapat empat tetapan rasuk berterusan sebaliknya.


  3.jpg The hendal pendakap datang dengan tiga tali untuk lebar bar yang berbeza. Mereka kelihatan sedikit rapuh tetapi adalah lebih sukar daripada mereka melihat. pendakap mudah untuk patut, menggunakan kekunci allen yang diberikan, dan ia kekal ketat ke atas permukaan kasar. cahaya klik dengan selamat ke dalam kurungan dan mudah dikeluarkan dengan tuil pelepasan cepat kecil di belakang, jadi mengeluarkannya ketika meletak kenderaan sehingga hampir serta-merta.


< img="" src="/ Kandungan / ue / net / upload / 2017/05/08 / d64fcfff-c25a-4b3e-9ecf-c07da5bb8a61.jpg" alt=" 3.jpg" width="30" height="29" title="" style="white-space: normal;"> Convenience adalah kunci di sini. Ia adalah satu cahaya bersaiz poket yang mudah untuk klik pada dan off basikal. Ia cukup terang untuk menerangi mana-mana jalan tetapi mudah untuk menolak jika anda tidak mahu untuk mengkagumkan dalam pendatang. Secara peribadi saya tidak pernah menggunakan mod denyar pada lampu depan jadi saya tidak ketinggalan, tetapi ia sepatutnya berada di sana.


Box kandungan

USB lampu

USB mengecas kabel

terbina dalam bateri boleh dicas semula USB 3.7V 3100mAh

Setang gunung < p="">

kekunci Allen

kad Waranti

Velvet beg drawstring

Bahasa Inggeris manual pengguna


Berat

11,995 oz

Ukuran < strong="">

11,614 x 4,293 x 4,133 dalam

sumber cahaya

2 * CREE XP-G2

fluks bercahaya

600LM

bahan Shell strong>

aloi aluminium dan plastik

Tukar

tukar klik Top

mod Bekerja

tinggi rasuk rendah / rasuk rendah / Berkelip

Bateri

1 × 18650 bateri Li-ion (3.7V 3100mAh)

penunjuk kuasa

paparan OLED: corak rasuk + masa jalanan

Masa Jalan

1.5 jam @ 100 kecerahan%

kalis air

IPX5

Saiz

L105 x W40.7 x H72mm

AM2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

 AM4 (001) .jpg

am5 (001) .jpg

am6 (001) .jpg

Hot Tags: eagle 600 tertinggi USB mengecas basikal LED lampu, lampu berbasikal lebuh raya, dari Amerika Syarikat, kedai, murah, diskaun, terbaik, tahan lama, berkualiti, harga yang rendah
Barangan yang berkaitan

Siasatan