Lampu Jalan Basikal LED

Lampu Jalan Basikal LED

MJ-902B adalah lampu basikal LED yang baru direka dengan output 1600 lumen. Penunggang secara tradisional akan memilih untuk ringkas ringkas dengan keluaran yang rendah atau berat besar dengan keluaran yang lebih tinggi. 902B berlaku untuk merangkumi yang terbaik dari kedua-dua dunia. Ia sebenarnya salah satu yang paling kecil ...

Chat Now

Maklumat produk

MJ-902B adalah lampu basikal LED yang baru direka dengan output 1600 lumen. Penunggang secara tradisional akan memilih untuk ringkas ringkas dengan keluaran yang rendah atau berat besar dengan keluaran yang lebih tinggi. 902B berlaku untuk merangkumi yang terbaik dari kedua-dua dunia.

3.jpg

Ini sebenarnya salah satu lampu terkecil yang pernah kita buat, panjang, lebar dan ketinggian kira-kira satu setengah inci, seberat kurang daripada beberapa ons. Dengan stabilnya stabil pada tongkat dengan cincin o-silikon dan mengambil hartanah yang sangat sedikit, meninggalkan banyak ruang untuk alat kelajuan, telefon atau aksesori lain. 902B benar-benar membungkus pukulan untuk saiznya yang kecil, 1600 lumen output sebenar dijana oleh 2xCREE XM-L2s, dikuasakan oleh pek bateri yang boleh dicas semula 4 sel USB. Pengurusan terma juga telah diperbaiki berbanding lampu generasi sebelumnya.

2.jpg

902B berjalan selama 2 jam 20 minit pada kecerahan penuh dan mampu sepenuhnya memegang sendiri di laluan gunung. Melalui Bluetooth kecerahan cahaya dan mod kerja sangat disesuaikan. Anda mungkin juga cuba untuk menetapkan kecerahan kepada 3% dan mod untuk strob dan tali ke tempat duduk anda sebagai lampu amaran belakang. Aksesori lalai termasuk tali nilon Velcro untuk pek bateri, O-ring untuk mount lengan kurung serta kord pengecasan dan penutup port silikon.

4.jpg


Hot Tags: lampu basikal yang diketuai jalan raya, dari Amerika Syarikat, kedai, murah, diskaun, terbaik, tahan lama, berkualiti, harga rendah
Barangan yang berkaitan

Siasatan