Lampu Basikal Jalan Dengan Gunung Helmet

Lampu Basikal Jalan Dengan Gunung Helmet

Adakah anda seorang pelumba jalan raya yang sedang mencari output yang sederhana, lampu LED super ringan dengan ciri keselamatan yang dibina? Lihatlah lagi, Allty 500 adalah salah satu penyertaan terbaru Magicshine pada tahun 2018 untuk menyediakan dengan penunggang basikal hanya apa yang mereka cari. Satu LED XP-L mampu 500 lumen ...

Chat Now

Maklumat produk

Adakah anda seorang pelumba jalan raya yang sedang mencari output yang sederhana, lampu LED super ringan dengan ciri keselamatan yang dibina? Lihatlah lagi, Allty 500 adalah salah satu penyertaan terbaru Magicshine pada tahun 2018 untuk menyediakan dengan penunggang basikal hanya apa yang mereka cari.

2.jpg

Satu LED XP-L mampu menghasilkan output maksimum 500 lumen, yang dikuasakan oleh bateri lithium 1800mAh bateri dalaman.

4.jpg

Dibina dengan lampu keselamatan belakang merah boleh dikawal secara berasingan dari lampu. Ini amat berguna apabila dipasang pada topi keledar. Pakej runcit termasuk tali untuk kedua-dua bar tangan dan topi keledar, yang boleh dipasang dengan mudah dan memberikan pegangan yang sangat selamat. Pangkalan pemasangan cahaya menggunakan gaya dan klip gamin di atas dan di luar antara destinasi.

3.jpg

The Allty 500 lampu basikal jalan raya tidak mempunyai ciri-ciri tambahan yang sedikit yang pernah digunakan yang hanya berfungsi untuk melancarkan tiruan tagnya secara buatan. Pada masa hanya 74g dan 1.5 jam pada kecerahan tertinggi, dengan harga harga ekonomi yang hampir semua orang dapat menerima, ia sesuai dengan tujuannya yang dirancang dengan hanya nilai sebenar dan kegunaan yang diberikan kepada penggunanya.


Hot Tags: lampu basikal jalan raya dengan gunung topi keledar, dari Amerika Syarikat, kedai, murah, diskaun, terbaik, tahan lama, berkualiti, harga rendah
Barangan yang berkaitan

Siasatan