Bunyi Jalan Basikal Kecil yang Mudah

Bunyi Jalan Basikal Kecil yang Mudah

Versi yang lebih baik daripada Magicshine MJ-900 yang sangat popular. 900B menggunakan CREE XM-L2 yang sama untuk menghasilkan output maksimum sebenar 1000 lumen. Corak rasuk tidak rata dan tidak tinggi tetapi sempurna bulat, suhu warna sedikit lebih hangat daripada paras waktu siang hari. Boleh diprogramkan melalui Bluetooth dengan ...

Chat Now

Maklumat produk

Versi yang lebih baik daripada Magicshine MJ-900 yang sangat popular. 900B menggunakan CREE XM-L2 yang sama untuk menghasilkan output maksimum sebenar 1000 lumen.

4.jpg

Corak rasuk tidak rata dan tidak tinggi tetapi sempurna bulat, suhu warna sedikit lebih hangat daripada paras waktu siang hari. Boleh diprogramkan melalui Bluetooth dengan peranti mudah alih anda dan ia dilengkapi dengan pek bateri yang boleh dicas semula USB yang baru direka semula yang menyediakan lebih daripada 2.2 jam runtime pada kecerahan maks dan juga menawarkan pilihan USB keluar dengan cepat mengecas peranti mudah alih anda.

3.jpg

Sirip pelepasan haba juga telah diperbaiki untuk menjadi lebih cekap. MJ-900B sepadan dengan asal MJ-900 dalam setiap spesifikasi dan kemudian beberapa.

2.jpg

Saiz kecil dan ringannya menjadikannya popular di kalangan penonton jalan raya, keseluruhan sistem beratnya hanya 200 gram, yang lebih ringan daripada beberapa di dalam satu lampu. Dengan gunung topi keledar anda boleh menghidupkan 900B menjadi cahaya topi keledar yang sempurna, yang mana beberapa pelanggan kami telah memilih untuk melakukannya dan mengasihinya. Dengan bantuan kabel sambungan anda boleh memanjangkan bateri ke dalam ransel anda, yang menambah kurang daripada 50g di kepala anda. Ini akan berfungsi dengan baik dengan cahaya jongkang di jalan-jalan gelap atau laluan gunung.


Hot Tags: lampu jalan basikal kecil yang kecil, dari Amerika Syarikat, kedai, murah, diskaun, terbaik, tahan lama, berkualiti, harga rendah
Barangan yang berkaitan

Siasatan