Lampu Basikal Super Bright Road

Lampu Basikal Super Bright Road

Daripada 3 lampu Bluetooth, 906B adalah yang terbesar dan paling terang. 3200 ditambah lumen yang dihasilkan oleh 5xCREE XM-L2s meletakkannya dalam liga yang sama seperti beberapa lampu terang di pasaran. Cahaya basikal super terang ini dapat dengan mudah digunakan sebagai cahaya MTB, peranan serba boleh dimungkinkan oleh ...

Chat Now

Maklumat produk

Daripada 3 lampu Bluetooth, 906B adalah yang terbesar dan paling terang.

2.jpg

3200 ditambah lumen yang dihasilkan oleh 5xCREE XM-L2s meletakkannya dalam liga yang sama seperti beberapa lampu terang di pasaran. Cahaya basikal yang sangat terang ini boleh menjadi mudah digunakan sebagai lampu MTB, peranan yang serba boleh dimungkinkan oleh programmability melalui aplikasi di mana kecerahan boleh laras di mana saja dari 1% hingga 100%. Di jalan raya yang sibuk, tetapkan ia rendah dan kilat untuk membolehkan keterlihatan dan mengelakkan perhatian yang salah. Sepanjang jalan yang kosong menuju dan kembali dari tempat kerja, anda juga boleh menghidupkannya sehingga ia akan mengubah malam ke hari dan membolehkan anda melihat beratus-ratus kaki ke depan.

4.jpg

Shell untuk kepala cahaya dibina daripada plastik berkualiti tinggi dan aloi aluminium. Ia kukuh namun mampu melepaskan banyak haba dengan cepat. Output untuk 906B dapat dikendalikan sepanjang 90% dari runtime bateri. Ini adalah sangat berbeza dari kebanyakan lampu jalan pada hari ini yang lumen tersenarai hanya boleh dikekalkan selama kira-kira 20-30 minit.

3.jpg

Di laluan gunung, perkara terakhir yang anda perlukan adalah pek bateri yang tidak boleh dipercayai. Pek bateri lalai yang digunakan adalah pek sel 4 Li-ion, mampu mengekalkan 5 LED selama 1.2 jam. Anda juga boleh menggunakannya sebagai bank kuasa USB untuk mengecas peranti mudah alih anda. Bateri boleh dicas semula melalui kedua-dua pengecas Magicshine tradisional dan Mikro USB. 906B juga serasi dengan semua pek bateri Magicshine dengan palam bulat.


Hot Tags: lampu suluh jalan raya yang terang, dari Amerika Syarikat, kedai, murah, diskaun, terbaik, tahan lama, berkualiti, harga rendah
Barangan yang berkaitan

Siasatan