Semua Lampu Bike Cuaca Cuaca

Semua Lampu Bike Cuaca Cuaca

Cahaya basikal siri sembilan terbaik Magicshine mempunyai ahli baru, MJ-902B, faktor bentuk yang sangat kecil faktor lampu basikal bandar yang sangat ringan, kalis air dan meletakkan lebih ringan daripada sepatutnya sepatutnya. 1600 lumen cahaya sebenar dihasilkan oleh LED 2xCREE XM-L2, dikuasakan oleh 4 sel ...

Chat Now

Maklumat produk

3.jpg

Cahaya basikal siri sembilan terbaik Magicshine mempunyai ahli baru, MJ-902B, faktor bentuk yang sangat kecil faktor lampu basikal bandar yang sangat ringan, kalis air dan meletakkan lebih ringan daripada sepatutnya sepatutnya.

4.jpg

1600 lumen cahaya sebenar dihasilkan oleh LED 2xCREE XM-L2, dikuasakan oleh pek bateri Li-ion sel 4 kapasiti 5200mAh. Ia kuasa untuk apabila anda memerlukannya tetapi anda tidak sepatutnya menggunakan 1600 penuh di jalan-jalan bandar sibuk, ia akan menjadi lebih daripada membutakan untuk pejalan kaki dan pemandu. Bagaimanapun, jika anda mendapati diri anda sendiri di jalan yang kosong, anda mungkin menunggang dengan cepat seperti yang anda mahu dan tidak pernah melampaui rasuk itu.

2.jpg

Cahaya ini mempunyai 4 mod kerja pra-konfigurasi, malar, kilat, SOS dan amaran (berkelip berganda pantas). Kami telah membuat kecerahan menjadi dail bulat, anda hanya mengetuk telefon anda dan meluncur jari anda merentasi tolok semasa cahaya yang disambungkan menyesuaikan dengan sewajarnya. Anda boleh menyimpan sebarang tetapan yang anda fikir berguna dan cahaya anda akan mengingati mereka. Anda hanya boleh menukar antara tetapan yang disimpan ini kemudian dengan menekan satu butang kuasa. Telefon anda tidak perlu hadir apabila anda melakukan ini.


Hot Tags: semua cuaca lampu basikal bandar, dari Amerika Syarikat, kedai, murah, diskaun, terbaik, tahan lama, berkualiti, harga rendah
Barangan yang berkaitan

Siasatan