ekor MJ-819 Red belakang Lampu Bike Keselamatan Berbasikal

ekor MJ-819 Red belakang Lampu Bike Keselamatan Berbasikal

The MJ-819 adalah karya reka bentuk dan teknologi yang menyesuaikan corak kekuatan cahaya dan rasuk berdasarkan keadaan ambien ia mengesan.
Apabila anda melambatkan cahaya menjadi lebih cerah dan kekal stabil bagi amaran, apabila cahaya ambien adalah banyak, ia malap ke bawah untuk menjimatkan tenaga.

Chat Now

Maklumat produk

USB boleh dicas semula Smart Tail Light. | Pengesanan Pintar Teknologi | Siang Boleh Dilihat

MJ-819 adalah karya yang menyediakan tahap baru keselamatan, kecantikan dan teknologi. Di dalamnya mod pintar unik, cahaya ekor pintar mengesan apabila brek digunakan dan meningkatkan kecerahan dan memegang mantap untuk memberi isyarat kepada penunggang atau kenderaan di belakang anda yang anda sedang perlahan.

cahaya ekor pintar juga mengesan lain-lain sumber cahaya dan secara automatik dan kira sebagai needed.Our cahaya ekor pintar juga menyediakan penglihatan dari semua sudut dan sesuai untuk penunggang basikal yang memerlukan keselamatan tambahan dan perlindungan mod pintar terkemuka industri kami.

< br="">

Popular Media Review:

Saya mungkin terpaksa mencuri beberapa fakta daripada kajian terakhir saya kerana mereka berpegang supaya benar di sini juga. Satu carian dalam talian yang mudah untuk "cahaya basikal" akan menghasilkan jumlah menggayatkan pilihan. Untuk menetapkan sendiri selain daripada satu sama lain, sebahagian besar mengeluarkan bermain permainan lumen menolak output untuk lebih besar dan lebih tinggi ... dan tiada aduan di sini. Bagi cahaya up-for-ulasan bagaimanapun, MJ-819 lampu belakang adalah salah satu daripada beberapa di pasaran yang mempunyai ciri pintar untuk mengawal output cahaya berdasarkan keadaan menunggang dan persekitaran cahayanya.


Sebelum terjun ke dalam ciri-ciri membezakan, saya akan pergi ke atas asas-asas. Cahaya ini mempunyai runtime maksimum 12hrs, adalah USB boleh dicas semula dan sukan 15 kiraan murah hati SMD LED berorientasikan untuk mencapai lebih daripada 180 darjah penglihatan. Penarafan kalis air IPX4 juga dituntut.

Reka bentuk yang menarik telah dicari untuk gunung. Seperti beberapa Magicshines lampu yang lebih besar, 3 saiz tali boleh mendapatkan pembebasan cepat lekapan seatpost anda. Di mana beberapa kenderaan adalah rapuh sedikit dan goyah, gunung ini adalah sekeras kerana mereka datang. Selepas bahagian ini cahaya melekat kepada lengan pelepasan cepat yang boleh menjadi operasi satu tangan. tangan ini mempunyai detentes beberapa untuk padang cahaya berkenaan dengan seatpost anda. Secara keseluruhan gunung adalah lebih kukuh daripada yang diperlukan untuk menjadi tetapi saya akan mengambil yang lebih gelung Wimpy tali mana-mana hari.


onto yang Persoalannya, bagaimana pula ciri-ciri pintar? Well, sebenarnya ada dua fungsi pintar. Pertama, produk ini mengesan jumlah cahaya di persekitaran untuk mencetuskan auto-on / off fungsi. Fungsi ini pasti berfungsi, semasa ujian siang hari dalam "mod pintar" terangku bertukar dengan sendiri semasa menunggang di luar tetapi kemudian bertukar dirinya kembali apabila saya disumbat basikal saya ke dalam kereta batang saya. Ini tidak sudah tentu tujuan untuk ciri ini tetapi ia adalah pertemuan pertama saya dengan ia. Ciri kedua dan lebih menggiurkan adalah pengawal gerakan sensing. Di bawah brek (atau perlahan bagi apa-apa sebab) cahaya akan kedua-dua peningkatan dalam intensiti dan menjadi malar bukannya flash. Semasa ujian ia tidak jelas bahawa keamatan meningkat tetapi cahaya konsisten menjadi pepejal di bawah brek. Malah, sensor ini perlu diprogramkan dengan berhati-hati kerana sensitiviti seolah-olah hanya betul. Anda boleh pantai tanpa Melibas cahaya untuk pepejal tetapi sebaik sahaja nyahpecutan anda menjadi lebih ketara, cahaya akan melakukan "thang." Its Syukurlah cahaya juga direka dengan tetapan tambahan untuk menjalankan cahaya dalam mod manual supaya pelumba boleh mengatasi siang hari fungsi-off serta fungsi auto-pemalar apabila yang tidak sesuai.


seperti kajian sebelumnya, terdapat terlalu banyak coklat di dalam ini kedai gula-gula membuta tuli memilih yang terbaik. Telefon saya kemudian penjual coklat. Ini macaroon sedikit menawarkan beberapa perkara yang orang lain tidak lakukan dan ia tidak kelapa, sebaliknya ia adalah sudah tentu cahaya dan gerakan kawalan sensing automasi. Di kedua-dua mod manual dan bijak, pengguna mempunyai kemewahan untuk memilih masa untuk menggunakan ciri-ciri ini. Mengetahui yang menetapkan anda berada dalam adalah mencabar dan yang akan menjadi aduan terbesar saya. ciri-ciri reka bentuk yang lain yang besar seperti gunung dan penglihatan yang murah hati. Ia mungkin tidak cahaya yang sempurna tetapi MJ-819 mencapai semua matlamat untuk menjadi sebuah lampu belakang bagus dengan ciri-ciri luar biasa yang membuat ia menonjol dari orang ramai.


< p=""> kandungan kotak

lampu belakang USB

kabel USB

Nylon

kekunci Allen p>

Bahasa Inggeris manual pengguna

kad Waranti

 AM2 (001) .jpg

 AM3 (001) .jpg

 AM4 (001) .jpg

 am5 (001) .jpg

am6 (001) .jpg

Hot Tags: MJ-819 merah belakang lampu basikal ekor untuk keselamatan berbasikal, dari Amerika Syarikat, kedai, murah, diskaun, terbaik, tahan lama, berkualiti, harga yang rendah
Barangan yang berkaitan

Siasatan