Cahaya Bail Bike Urban Terbaik

Cahaya Bail Bike Urban Terbaik

Mungkin lampu ekor basikal bandar terbaik kami, Seemee 60 adalah tambahan baru Magicshine 2018, direka untuk keterlihatan untuk semua jenis penunggang basikal. Sumber cahaya adalah COB LED merah, yang mampu menghasilkan output 60 lumen, ditempatkan dengan shell minimalis namun sangat ramping dari aloi berkualiti tinggi. 3 kecerahan ...

Chat Now

Maklumat produk

Mungkin lampu ekor basikal bandar terbaik kami, Seemee 60 adalah tambahan baru Magicshine 2018, direka untuk keterlihatan untuk semua jenis penunggang basikal.

2.jpg

Sumber cahaya adalah COB LED merah, yang mampu menghasilkan output 60 lumen, ditempatkan dengan shell minimalis namun sangat ramping dari aloi berkualiti tinggi. 3 mod kecerahan, tinggi pada 30 lumen pertengahan pada 17 lumen dan rendah pada 9 lumen. Dibina pada sensor pintar mengesan pergerakan dalam pergerakan seperti tindakan melambatkan, brek dan lintasan beralih semua mencetuskan LED untuk meletakkan tahap cahaya yang lebih cerah pada 60 lumen dengan frekuensi kilat yang sangat tinggi untuk tempoh yang singkat, menyediakan pejalan kaki yang mengelilingi, penunggang basikal dan pemandu dengan amaran visual yang mencukupi.

4.jpg

Dengan penarafan IPX6, Seemee 60 adalah sepenuhnya kalis air. Default dari aksesori kotak termasuk pelekap untuk kedua-dua pusingan tradisional dan tempat duduk berbentuk aero, serta klip untuk jika anda mahu menggunakannya di saddlebag, ransel atau kolar baju anda.

3.jpg

Seberat lebih dari satu ons dan kira-kira saiz dolar perak. Semua utiliti telah diperas ke mana-mana perumahan yang mungkin.


Hot Tags: cahaya ekor basikal bandar terbaik, dari Amerika Syarikat, kedai, murah, diskaun, terbaik, tahan lama, berkualiti, harga rendah
Barangan yang berkaitan

Siasatan