MJ-898 MTB Bike Helmet dengan Lampu Depan LED dan Cahaya Keselamatan Pintar Belakang

MJ-898 MTB Bike Helmet dengan Lampu Depan LED dan Cahaya Keselamatan Pintar Belakang

Dengan kulit dalaman EVA dan shell PC, MJ-898 Genie adalah satu topi keledar basikal serba boleh yang membungkus cahaya depan 350 lumen, menghidupkan isyarat dan cahaya keselamatan belakang, dengan sempurna mampu mengendalikan apa-apa keadaan sama ada di atas gunung, jalan bandar , Atau jalan berliku panjang.

Chat Now

Maklumat produk

Cahaya depan 350 lumen cukup terang di bawah kebanyakan situasi. Ia boleh dimatikan sehingga 15 derajat. Sudut rasuk adalah 30 darjah untuk jarak penglihatan yang lebih baik. Dicapai oleh satu LED CREE XP-G2 yang boleh menawarkan runtime 4-11 jam dengan sel bateri 2600mAh 18650 Li-ion lalai. 4 mod kerja: Tinggi, Tengah, Rendah dan Flash.


Isyarat giliran sisi terdiri daripada 120 LED SMD Kuning dengan kuasa maksimum 1w. Bingkai cahaya isyarat bermula dari belakang topi keledar dan memanjangkan di atas telinga pemakai. Apabila dinyalakan, lampu isyarat kuning boleh dilihat dari sudut 270 darjah. Masa tamat dengan bateri lalai adalah 11.8 jam penggunaan berterusan.


Lampu belakang dibina dengan 32 LED SMD Merah dengan kuasa maksimum 0.3w. 5 mod kerja 4 daripada mereka berkelip, dengan frekuensi kilat yang berbeza, masing-masing direka untuk keadaan tertentu. Flash Cepat, Pulsing, Flash Sedikit dan Amaran. Lampu belakang mempunyai ciri pengesan pergerakan automatik yang apabila kehilangan kelajuan berlaku, cahaya belakang meningkat dengan intensiti dan tetap stabil, sehingga pemakai telah mencapai penghentian lengkap. Runtime dengan sel Li-ion lalai adalah 17-108 jam.

Kawalan jauh butang 3 dilengkapi dengan cincin o-nya sendiri untuk kedudukan kedudukan pemegang lengan yang selamat. Sangat mudah, dan ia dikuasakan oleh sel butang CR2025 tunggal. Isyarat giliran Helmet dan lampu belakang dapat dikendalikan oleh jarak jauh.


Lampu topi keledar beratnya berkadar 426g tanpa bateri dan boleh dikenakan melalui port USB mikro di bawah 5V / 1A dalam masa 4.5 hingga 5 jam. (1 sel) busa EPS dan bahan polikarbonat membentuk sebahagian besar bingkai untuk perlindungan optimum kepada nisbah berat. Ketukangan pakar dan penarafan IPX4 membolehkan cahaya topi keledar berfungsi dalam semua jenis cuaca untuk tahun yang akan datang.


Senarai pembungkusan:

Cahaya topi keledar

Kawalan jauh tanpa wayar

Kabel USB

O-ring

Pemutar skru

Bateri 1x18650

Manual pengguna

Kad jaminan


Am2 (001). Jpg

Am3 (001). Jpg

Am4 (001). Jpg

Am5 (001). Jpg

Hot Tags: MJ-898 lampu basikal topi keledar MTB dengan lampu LED dan cahaya keselamatan pintar belakang, dari Amerika Syarikat, kedai, murah, diskaun, terbaik, tahan lama, berkualiti, harga rendah
Barangan yang berkaitan

Siasatan