MJ-900 Helmet Mounted LED Headlights untuk Penunggang Basikal Gunung

MJ-900 Helmet Mounted LED Headlights untuk Penunggang Basikal Gunung

Lampu super pada 72g, dan dengan pek bateri seberat 130g. MJ-900 menjadikan tambahan yang kuat untuk mana-mana biker gunung mencari lampu topi keledar prestasi yang terang tetapi tinggi untuk melengkapkan lampu lengan mereka.

Chat Now

Maklumat produk

MJ-900 adalah cahaya terkecil dalam siri 900 dengan jumlah paling sedikit berat pada 72g, dan sempurna sebagai cahaya topi keledar dengan sudut pancaran 20 darjah dan keluaran 1200 lumen yang tinggi.


Untuk semua kawasan dan kelajuan, jalan raya dan menunggang MTB, lampu topi keledar adalah satu kemestian, untuk dapat menunjukkan cahaya tepat di mana anda melihat dengan tahap fokus, terutama pada laluan sempit, kelajuan tinggi yang mana anda perlukan Untuk melihat lebih jauh di jalan raya. Pada laluan yang lebih perlahan, lebih teknikal, anda akan menginginkan cahaya banjir lumen yang tinggi di atas gelang anda untuk menerangi semua akar, lopak air, dedaunan dan cabang. Dan cahaya kepala untuk nipis bayang-bayang dan menambah lebih banyak definisi kepada halangan-halangan yang paling mendesak.


Bateri cahaya dan 7.4V 2.6Ah yang beratnya pada 130g boleh kedua-duanya diikat ke topi keledar basikal anda dalam beberapa minit. Pek bateri yang lebih besar yang disimpan di dalam poket atau beg pakaian anda juga boleh disambungkan melalui kord lanjutan untuk runtime yang lebih lama.


Am2 (001). Jpg

Am3 (001). Jpg

Am4 (001). Jpg

Am5 (001). Jpg

Am6 (001). Jpg

Hot Tags: MJ-900 helmet dipasang lampu LED untuk pengendara basikal gunung, dari Amerika Syarikat, kedai, murah, diskaun, terbaik, tahan lama, berkualiti, harga rendah
Barangan yang berkaitan

Siasatan