Bagaimana untuk memilih lampu basikal

- May 09, 2017 -

di pasaran banyak produk lampu fungsi dan harga mempunyai penurunan yang sangat besar, bagaimana untuk memilih produk mereka sendiri?


jenis dan keamatan sumber cahaya adalah yang paling perkara yang pengguna penting, tetapi juga memberi kesan kepada harga lampu. Mentol yang paling biasa di pasaran adalah 3 jenis: mentol tungsten filamen, bersembunyi dan LED. Untuk memahami keamatan cahaya, pertama sekali mengetahui unit of Light: Lumen (Lumen), ia merupakan unit masa daripada tenaga cahaya radiasi, boleh juga dikatakan bahawa jumlah cahaya yang dipancarkan, bilangan lumen daripada yang lebih besar jumlah daripada cahaya yang lebih, sudah tentu, lebih cerah.


HID (High Intensity Discharge) lampu nyahcas gas, juga dikenali sebagai lampu xenon, kecekapan bercahaya (1W daripada pemancar cahaya kira-kira 50 lumens); Yang paling awal digunakan untuk lampu stadium, dan kemudian kereta juga digunakan untuk menggantikan lampu halogen tradisional. Oleh kerana ciri-ciri pencahayaan tinggi (kira-kira tiga kali kali lampu halogen), penggunaan kuasa yang rendah (kira-kira separuh daripada mentol halogen am), hidup boleh mencapai 2.000 ~ 3.000 jam, secara beransur-ansur dipindahkan kepada penggunaan lampu mereka sendiri; HID adalah pilihan yang paling terang lampu basikal semasa, tetapi dengan harga yang sangat mahal, terutamanya untuk keperluan atlet profesional lampu cahaya yang kuat dan peminat gunung Explorer digunakan.

  • MJ-900 Cycle Lightproof Light, Lampu Basikal Depan Boleh Dicas semula
  • Eagle 300 USB boleh dicas semula LED Bike Depan Depan, Lampu Malam Berbasikal Jalan Raya
  • Eagle 700 Lampu Basikal Depan, Lampu Suluh Berbasikal untuk Pelumba Basikal Jalan Raya
  • MJ-898 topi keledar berbasikal dengan terbina dalam lampu, lampu LED dan cahaya belakang
  • MS-622T USB LED Light Bike Cahaya Keselamatan Belakang untuk Kanak-kanak
  • MJ-898 Helmet Bike dengan Membina Lampu Belakang LED untuk penunggang jalan

Barangan yang berkaitan