Pemasangan Lampu Keselamatan Basikal

- May 09, 2017 -

Pergerakan basikal, lebih banyak lagi kegemaran orang, tentu saja, perjalanan basikal sebagai sarana pengangkutan juga agak biasa, tetapi lebih banyak lagi kenderaan bermotor, menunggang masalah keselamatan perjalanan basikal lebih dan lebih serius, bagaimana untuk menjaga keselamatan Perjalanan basikal, perlu mempertimbangkan masalah. Pemasangan lampu amaran keselamatan adalah cara yang sangat baik untuk memberitahu saya pengalaman saya dalam pemasangan.


Lampu depan sangat diperlukan, dan ini adalah keselamatan memandu malam. Pasang rak lampu di hadapan, dan kemudian letakkan lampu LED lampu ke lampu rak lampu. Kerana ia mengenakan jenis, tidak perlu mengganti bateri, dan penggunaan kuasa yang dipimpin, boleh menjadi pencahayaan yang lama, dan dapat menyesuaikan panjang fokus, pencahayaan dapat disesuaikan, sangat mudah.


Lampu reflektif depan. Memasang lampu ini adalah kereta yang akan datang, dengan berkesan dapat mencerminkan sisi cahaya yang lain, supaya pihak lain dapat mencari tepat pada waktunya, ini diperlukan. Dan ini Shang dalam cahaya pencahayaan, jarak reflektif daripada lampu depan jauh. Di jalan raya lampu jalan keadaan yang lebih baik, tidak boleh membuka lampu, juga boleh membuat kereta itu mendapati diri mereka sendiri.


Lampu belakang pemancar cahaya. Lampu dipasang di bawah bingkai belakang, dengan pelbagai cara bercahaya untuk memberi amaran kepada kenderaan belakang. Lampu suis dengan suis manual, keadaan pencahayaan boleh ditutup.

Lampu pedal reflektif. Di sisi dua kaki, mempunyai lampu reflektif, tidak kira depan atau belakang mempunyai kereta, boleh diterangi dengan cahaya keadaan, lampu belakang dari keadaan, dengan kaki naik dan turun gerakan, mencerminkan cahaya Kesan juga sangat baik, dalam hal jarak dapat melihat cahaya dalam ayunan.

  • MJ-902 MTB Headlamp dengan Tail Light, LED Headlight and Comill Taillight
  • MJ-908 yang berkuasa tinggi Lumen LED Mountain Lampu Bike Set, terang Basikal lampu
  • MJ-898 Helmet Bike dengan Membina Lampu Belakang LED untuk penunggang jalan
  • MJ-892 Gear Keselamatan untuk Berlari pada Malam, 200 Lampu LED Lumens dengan Cree Headlamp
  • Lampu Amaran Bike USB boleh dicas semula MS-622 untuk Kanak-kanak, di bawah 50 untuk Belanjawan Kanak-kanak
  • Pek Bateri Cree Bike MJ-6102 untuk Lampu LED Berkuasa Magicshine

Barangan yang berkaitan