keperluan Lampu Basikal Profesional

- May 09, 2017 -

unit cahaya adalah lumen, tetapi saya lebih suka unit (Lux [Lux]) mengikut lampu Jerman, besar bilangan lumen, dan lebih cerah lampu. Itu bukan untuk membeli lampu lebih terang yang lebih baik yang lebih selamat? Ini adalah benar-benar salah. lampu anda adalah cerah boleh menerangi depan, tetapi anda juga ingin mempertimbangkan sisi lain yang berlalu adalah mempesonakan, memerlukan antara satu sama lain boleh membezakan antara satu sama lain & # 39; s kedudukan adalah pilihan yang selamat, jadi jangan memilih untuk menggunakan cahaya yang kuat lampu suluh sebagai lampu lite.


menunggang Malam kepada keperluan pencahayaan adalah pan-cahaya adalah lebih baik, tempat yang besar, tidak memerlukan sangat jauh, cahaya yang berhampiran untuk menerangi yang besar, dan mempunyai garis potong jelas, tidak boleh campur tangan dengan kereta, ini adalah pilihan kami lampu perlu mempertimbangkan skop.

< br="">

keperluan peralatan Malam Menunggang lampu adalah berprestasi tinggi seismik, kerana berbasikal mungkin akan menghadapi jalan yang tidak rata, keadaan beralun, jika prestasi anti-seismik tidak baik, tiba-tiba melompat gerai, lampu, ia adalah mudah untuk membuat bahaya. malam seterusnya menunggang lampu juga mempunyai fungsi hujan-bukti yang tertentu, kerana perjalanan apabila semua orang berkata yang buruk akan menghadapi apa jenis cuaca, cuaca hujan tanpa lampu, keselamatan bahaya tersembunyi.


Hanya segelintir negara-negara di seluruh dunia telah dipiawaikan lampu basikal, dan Jerman merupakan negeri yang paling menyeluruh pelaksanaan. Jadi siri kecil Tak lampu tolok komposit ialah pilihan, jika anda rasa mahal, kemudian berfikir tentang masalah keselamatan kehidupan mereka sendiri, kompilasi kecil sentiasa percaya bahawa kehidupan dan pengetahuan adalah dunia & # 39; s paling layak pelaburan dalam dua perkara, atau tidak menunggang pada waktu malam, untuk menunggang talian tersebut akan dikonfigurasikan untuk melindungi peralatan keselamatan mereka sendiri.

  • Tetapkan Set Lampu Basikal Belakang dan Set Belakang MS-622
  • ekor MJ-819 Red belakang Lampu Bike Keselamatan Berbasikal
  • MJ-902 lampu basikal boleh dicas semula super terang untuk menunggang malam
  • MJ-898 Helmet Bike dengan Membina Lampu Belakang LED untuk penunggang jalan
  • Klip MS-622 pada lampu keselamatan basikal LED yang boleh dicas semula USB untuk Basikal Bandar pada waktu malam
  • MJ-6016 kabel sambungan luaran, kabel 3ft untuk lampu basikal magicshine atau lampu topi keledar

Barangan yang berkaitan