Cahaya Keselamatan Basikal Dengan Dibina Dalam Tail Light

Cahaya Keselamatan Basikal Dengan Dibina Dalam Tail Light

Allty 500 adalah lampu keselamatan basikal komuter / jalan raya yang baru kami dibangunkan dengan lampu ekor yang dibina. Direka untuk menjadi ringan dan mudah, ia mudah dilepas dari pendakap pelekap selepas setiap perjalanan dan dicas melalui Micro-USB. Lampu hadapan menawarkan 500 lumen sebenar cahaya pada sedikit lebih panas ...

Chat Now

Maklumat produk

Allty 500 adalah lampu keselamatan basikal komuter / jalan raya yang baru kami dibangunkan dengan lampu ekor yang dibina. Direka untuk menjadi ringan dan mudah, ia mudah dilepas dari pendakap pelekap selepas setiap perjalanan dan dicas melalui Micro-USB. Lampu depan menawarkan 500 cahaya lumen sebenar pada lagu yang sedikit hangat. Lampu belakang boleh dikawal secara berasingan dengan dua kali menekan butang kuasa, 2 mod flash dan mod berterusan ditawarkan.

2.jpg

Lampu Allty semua menggunakan gaya gaya Garmin sejagat, sentuhan mudah akan menghalang cahaya dari pangkalannya untuk menjaga atau mengecas. Bergantung kepada keperluan khusus anda pada masa itu, Allty 500 dengan pantas dapat memadankan peranan cahaya bar pelengkap.

3.jpg

Apabila digunakan pada topi keledar, lampu keselamatan belakang sangat kelihatan. Ini mungkin melengkapkan cahaya lari kuat untuk orang ramai kerana kebanyakan penunggang MTB tidak membawa lampu ekor. Dan apabila tiba di sepanjang jalan ke dan dari laluan gunung mereka, terdapat banyak bahaya yang ada terutama untuk penggemar menunggang malam.

4.jpg

Allty 500 dilengkapi dengan penyelesaian pemasangan untuk topi keledar dan keledar keluar dari kotak. Semuanya adalah intuitif dan mudah dipasang, selepas itu anda tidak perlu mengeluarkan kenderaan.


Hot Tags: lampu keselamatan basikal dengan lampu ekor yang dibina, dari Amerika Syarikat, kedai, murah, diskaun, terbaik, tahan lama, berkualiti, harga rendah
Barangan yang berkaitan

Siasatan