Lampu Keselamatan Basikal Kecil dan Ringan

Lampu Keselamatan Basikal Kecil dan Ringan

Daripada banyak kegunaan untuk MJ-900B, salah satunya adalah cahaya keselamatan basikal yang sangat kecil dan ringan. Pada 42g, ia tidak menambah berat badan pada hendal, pek bateri sel luaran 2 akan diikat ke tiub bawah anda untuk menyediakan satu XM-L2 dengan 2.2 jam runtuh berterusan di ...

Chat Now

Maklumat produk

Daripada banyak kegunaan untuk MJ-900B, salah satunya adalah cahaya keselamatan basikal yang sangat kecil dan ringan. Pada 42g, ia tidak menambah berat badan pada hendal, pek bateri sel 2 luar dilekatkan ke tiub bawah anda untuk menyediakan satu XM-L2 tunggal dengan 2.2 jam tetap berterusan pada kecerahan tertinggi.

3.jpg

Ciri kilat amaran unik ke garisan Bluetooth adalah alat yang sangat berguna untuk mendapatkan perhatian anda di kalangan lalu lintas bandar yang sibuk. Berkedip cepat dalam berturut-turut pantas pada kecerahan penuh akan memastikan anda dilihat dari beberapa batu jauh dengan pemandu yang bergerak cepat. Bagaimanapun, dalam trafik bandar, anda mungkin mahu menyesuaikannya dengan hanya beberapa dozen lumen.

4.jpg

Terima kasih kepada apl Bluetooth yang boleh laras, dari mod lampu ke kecerahan boleh diubahsuai dengan mudah dari peranti mudah alih anda. Sama ada anda ingin menggunakan MJ-900B sebagai lampu topi keledar atau pada tongkat anda atau di pos kerusi anda sebagai lampu amaran belakang. Pilihan penyesuaian ada untuk membolehkannya.

2.jpg

900B juga boleh digunakan di laluan gunung jika anda memilih, pada output lumen 1000, anda mungkin mendapati ia mencukupi untuk laluan kurang teknikal. Pilihan cahaya topi keledar juga ada dengan aksesori pilihan MJ-6058. Pek bateri juga boleh digunakan untuk mengecas peranti serasi USB yang lain semasa keperluan.


Hot Tags: cahaya keselamatan basikal kecil dan ringan, dari Amerika Syarikat, kedai, murah, diskaun, terbaik, tahan lama, berkualiti, harga rendah
Barangan yang berkaitan

Siasatan