Lampu Keselamatan Helmet Cahaya Kalis Air

Lampu Keselamatan Helmet Cahaya Kalis Air

Allty 300 adalah cahaya keselamatan helmet kalis air yang direka untuk menjadi ringan ringan, mudah dan mesra bajet. Pada dimensi 80x40x32mm dan beratnya hanya 62g, cahaya ini tidak menambah berat topi keledar dan bahkan boleh digunakan sebagai lampu suluh isi rumah. Yang diperbuat daripada ...

Chat Now

Maklumat produk

2.jpg

Allty 300 adalah cahaya keselamatan helmet kalis air yang direka untuk menjadi ringan ringan, mudah dan mesra bajet. Pada dimensi 80x40x32mm dan beratnya hanya 62g, cahaya ini tidak menambah berat topi keledar dan bahkan boleh digunakan sebagai lampu suluh isi rumah.

3.jpg

Sudah tentu diperbuat daripada bahan berkualiti terbaik untuk menempatkan LED XP-G2 yang mampu menghasilkan output sebenar 300 lumen, Allty 300 mempunyai penarafan IPX 5 yang bermaksud ia harus benar-benar baik di bawah apa-apa jenis cuaca atau semasa hujan lebat tanpa sebarang perlindungan jenis. Dibina dengan LED merah untuk keterlihatan dari belakang menambah fungsi lampu keselamatan apabila diikat ke topi keledar.

4.jpg

Kepingan pelekap yang serasi untuk Allty 300 termasuk pemegang tali bar pemegang yang menjadi lalai dan topi keledar. Setiap dijual secara berasingan dan sesuai untuk sebarang jenis gaya pemasangan Garmin.

Dibina dengan bateri untuk lampu keselamatan topi keledar Allty 300 kalis air adalah kapasiti 1200mAh, mampu mengekalkan fungsi penuh penuh kecerahan selama 1.5 jam. 3.2 jam pada kecerahan sederhana dan 11 jam pada tahap rendah. Di bawah mod denyar untuk penglihatan, cahaya akan berlangsung lebih dari 6 dan setengah jam. Caj di mana-mana melalui Micro-USB, hanya 1.5 jam diperlukan dari kosong hingga penuh.


Hot Tags: lampu keselamatan helmet kalis air, dari Amerika Syarikat, kedai, murah, diskaun, terbaik, tahan lama, berkualiti, harga rendah
Barangan yang berkaitan

Siasatan