MJ-886 Kepala Gunung Lampu LED Taktikal, Cahaya Selamat untuk Running atau Bike

MJ-886 Kepala Gunung Lampu LED Taktikal, Cahaya Selamat untuk Running atau Bike

Ringan dan kuat di 550 lumens, lampu MJ-886 adalah pilihan alat luaran yang serba boleh bagi sebarang aktiviti pada waktu malam, anda tidak akan mengalami masalah melihat dan dilihat dengan topi keledar topi keledar tahan lasak ini.

Chat Now

Maklumat produk

Magicshine MJ-886 adalah cahaya lampu / serba guna serba boleh yang boleh digunakan dalam pelbagai jenis aktiviti. Berlari, berjalan kaki, mengembara, mendaki gunung, bermain ski atau berkhemah.


Sumber lampu dari lampu depan berasal dari 3x SSC Z5 LED, menghasilkan 550 lumen output sebenarnya pada sudut pancaran 15 darjah. Badan cahaya dibina dengan aloi aluminium dan kerang plastik, dengan kemasan anti-kasar kasar Type III keras, reka bentuk yang tahan lama dan bergaya.


The headband pada lampu ini sangat elastik dan boleh laras. Bateri duduk di dalam kantung yang disambungkan ke ikat kepala. Penunjuk paras kawalan jauh / bateri lari dari sebelah dan boleh dipotong ke pakaian atau ransel anda. 3 mod untuk dipilih, jarak runtime dari 2.3 jam hingga 20.5 jam dengan bayaran penuh.


Pek bateri lalai adalah sel 2x18650 Li-ion, dengan mudah boleh dicas semula menggunakan pengecas lalai dalam masa 3 jam dengan pengecas lalai.

Am2 (001). Jpg

Am3 (001). Jpg

Am4 (001). Jpg

Am5 (001). Jpg

Am6 (001). Jpg

Hot Tags: MJ-886 kepala dipasang lampu LED taktikal, lampu selamat untuk berjalan atau di atas basikal, dari Amerika Syarikat, kedai, murah, diskaun, terbaik, tahan lama, berkualiti, harga rendah
Barangan yang berkaitan

Siasatan